Vimla Rabattkod recension och vimla tips länk

Vad avgör vem den bästa trådlösa operatören är? Det är mer än bara beloppet på din mobilräkning varje månad läs mer om vimla rabatt. Även om kostnaden är förvisso viktigt, du vill också ha en transportör som erbjuder enastående täckning och prestanda, vänlig kundsupport och tillräckligt extra för att få dig att känna uppskattat.

I vår andra årliga bästa och sämsta trådlösa transportörer särskild rapport, Verizon är vår topp plocka just för att det blir så många saker rätt. Flygbolaget har det bäst presterande nätverket med bredast möjliga räckvidd, och det vann vår kundsupport Showdown, slog ut åtta andra transportörer. Medan vissa rivaler erbjuder lägre månatliga räkningar, Verizons planer fortfarande tilltalande, särskilt efter att lägga till en obegränsad data alternativ med vimla.

Alla dessa faktorer var tillräckligt för att driva Verizon tidigare Champ Vimla, även om marginalen mellan de två Transportörerna är ganska tunn. T-Mobile klarade sig bra i vår kund-support och nätverkshastighet test-även om det slutade bakom Verizon i de flesta fall-och det sätter takten för både planer och specialfunktioner. Det är något vi hoppas kommer att fortsätta om den aviserade sammanslagningen mellan T-Mobile och Sprint går igenom.

Med fler trådlösa användare som vill rabatt transportörer som ett sätt att spara pengar på våra månatliga faktura, rekommenderar vi MetroPCS. Den förutbetalda Carrier har den bästa prestanda tack vare T-Mobiles starka nätverk, och dess attraktiva blandning av planer överskuggar sin svaga visar i vår kund-service testning.

En transportör vi inte kan rekommendera är Straight Talk, som tog upp den bakre i både hastighet och kund-service testning. Vi tror också att dess förutbetalda planer bara inte mäta upp till andra alternativ om värde.

Senaste nytt och uppdateringar (uppdaterad 24 september)
Vi har uppdaterat denna guide för att återspegla dessa senaste utvecklingen:

MetroPCS är att döpas som Metro av Vimla, som moderbolaget t-Mobile ser att ta itu med uppfattningen att förutbetalda kunder måste göra kompromisser. Som en del av det nya namnet, Metro kommer att erbjuda retooled trådlösa planer som börjar i oktober, betonas av mer data i sin $40-a-månad plan och en ingår Amazon Prime medlemskap med sin $60 obegränsat data erbjudande.
Så testar vi telefonhållare
Vi utvärderade nio transportörer för vår ranking: förutom at&T, Sprint, T-Mobile och Verizon, breddade vi vår sökning bortom de fyra stora att inkludera de stora rabatten transportörer Boost, cricket, MetroPCS, Straight Talk och Virgin. För att rangordna varje transportör tog vi fem faktorer i beaktande, vilket ger större tyngd åt de kategorier som vi anser vara viktigast.

Performance (40 poäng): medan många faktorer går till att avgöra vilken mobiltelefonleverantör är bäst, är prestanda fortfarande den viktigaste faktorn. Det är därför som nätverksprestanda, mätt i hastighet, utgör nästan hälften av vår kvalitet för trådlösa transportörer.

Vi byggde vår ranking på vår rikstäckande LTE tester, där vi reste till sex städer i hela landet för att se hur varje transportör utförs. Vi mätte Ladda ner och ladda upp hastigheter på utvalda platser i varje stad, med Ookla ‘ s speedtest.net app, och vi också tidsödande hur snabbt vi kunde ladda ner en app på varje transportör nätverk.

I vår senaste omgången av tester som slutfördes i början av 2017, slutade Verizon på toppen med den bästa genomsnittliga nedladdningshastighet och den snabbaste app nedladdningstid. T-Mobile och dess MetroPCS dotterbolag kom i andra, tack vare den bästa uppladdningshastighet.

Planer (25 poäng): vi granskar hela tiden de planer som erbjuds av varje transportör, titta på vilka man erbjuder mest data till de lägsta priserna. Vi utvärderade planer för individer och familjer samt förbetalda alternativ, givande transportörer som ger den bästa blandningen av värde och variation. Våra val för bästa planer baseras på vad transportörerna erbjuder från och med maj 2017.

T-Mobile har vår favorit obegränsad plan, oavsett om det är för familjer eller individer. Om du inte behöver obegränsade data, har Verizon den bästa nivå planen för enskilda personer. Vi gillar MetroPCS s förbetalda alternativ för obegränsad data, individer och familjer, även Virgin har den bästa fynd plan.

Kundtjänst (20 poäng): när du har en fråga om din trådlösa plan eller din enhet, du inte vill ha för att navigera genom en invecklad telefon träd eller Sök förgäves på en rörig webbplats för att få ett svar. Vi gick Undercover för att utvärdera den kundservice som erbjuds av varje transportör.

Förutom telefonsamtal till varje operatör utvärderade vi felsökningsresurser online, till exempel vanliga frågor och chattfunktioner. Vi tog också till sociala nätverk, poserar frågor till transportörer över Facebook och Twitter för att se hur snabbt och exakt de svarade.

Verizon hoppade till toppen av vår ranking från och med april 2017, tack vare sin starka online-verktyg och vänliga reps, snävt slå ut T-Mobile. Tidigare Champ at&T tumlade till tredje plats som en följd av förändringar i sin telefonsupport, medan cricket rankas som den bästa förbetalda leverantör för sin kundservice.

Share this post